ramlösa

ganska drygt att man måste ha en överskrift, jamenar om man inte har så bra fantasi så är det besvärliga 10 min när man sitter och funderar. Som tur var hade jag Becka här som kunde slänga ur sig en överskrift, ramlösa, vad nu det har med något att göra.

Nu i veckan så har jag börjat träna judo på riktigt, tre hela pass. Eller ja, nästan hela, har inte riktigt orkat med alla randoribyten. Känns skönt att stå upp på mattan igen :) :)

I tisdags så var det studentfest och det var en rolig upplevelse. några bilder därifrån, blev dock inte så jättemånga tagna









Jäjä, vad som är nytt är att jag håller på att bli cola-beroende, nästa iaf ;) Tempo har tagit in vanilj-cola, vilket är himmelskt gott! Så några såna har det blivit. Orsaken till allt detta coladrickande var att jag fick 16 cola från Philip eftersom mitt lag vann 500 kr på insparken att inhaldra ngt för. Skräll Philip att det blev cola ;o haha. så en mer passande överskrift hade nog varit COLA menmen nu får det vara som det är.

Just nu sitter jag och chillar hemma hos Becka, och vi ska bestämma vad vi ska ha på oss på utgången i Borlänge i helgen. Det är ju Lag-SM... GO FRÖVI!

ska dra nu. hej på dej :)

RSS 2.0