jahaja

ja då sitter jag fortfarande inomhus som jag har gjort hela dagen. Min dag har varit väldigt enkel. Jag har pluggat sett på vänner, diskat och mått dåligt. Tror att febern börjar på att stiga igen, för jag fryser ngt bedrövligt. Som det ser ut nu så blir det ingen skola imorrn, men vi får se om jag mår bättre imorgon.

Faktiskt så gör det inte så mycket att jag blev sjuk nu, för jag är ändå skadad, men det är inte att föredra att sitta inne med feber när man får se och höra hur e andra roar sig med att träna. Innan fick jag bara träna gym och det var tråkigt nog det, men nu får jag inte träna alls. Men det är väl så här när influensa- och vacciantionstider börjar. Eller? Jag vet inte, jag brukar aldrig bli sjuk.


SJUK!

Fick feber igår, har hållt i sig och har förtfarande lite feber. Antagligen är det efter svininfluensasprutan (oj långt ord :P) som jag tog förra veckan. Hoppas att det ska gå över snart. Brukar inte ha feber så jag vet inte hur länge det brukar hålla i sig.

men nu ska jag laga mat och sen försöka plugga lite fysik.

// ANNA


NEW MOON!!

Blir o dra till Karlstad med Becka och Frida idag. Ska se på premiären på Twilight- New Moon. Ska bli superkul! Jag är ju fortfarande skadad så jag behöver inte banta genom den här filmen. Så antingen blir det popcorn eller chips och såklart en cola <3


Örebro :)

Var ute i örebro på en nykter kväll (ofc) med Becka o Frida, inne på Satin träffade vi Carro och Lovisa också. Var ganska skön stämning. Tog det lugnt och halsade endast redbull så att energin skulle hålla sig uppe. Nästa gång blir det nog frimis, har inte varit där, men har hört att det ska vara bra.


                                                                   "ger dig vingar"

Skola

Hm tråkigt men sant, har en del att plugga nu. Jag har inget prov denna vecka men de kommer som på löpande band nästa vecka. Menmen det är inget man kan göra åt saken.

Händer den här veckan då? ja imorrn ska jag till skolan på 2 lektioner ganska chill. Träning på specen efter det: Blir nog bänkpress :) Får inte glömma måndagsutmaningen med christian heller, tror visst att det är min tur att komma på ngt att göra ;) Det är ju en cola som står på spel så jag måste hitta på ngt som jag kan ha en chans att vinna :O

PÅ tisdag är det en vanlig dag, eller ja, nästan iaf BEL-festen (Bra Eleverpå Lindeskolan) där det ska delas ut stipendier till lite olika personer.

PÅ Onsdag är det teater i örebro som gäller, alla som har gått på den hottils har sagt att den är bra, så jag hoppas verkligen att det stämmer. det är över 3 timmar w.t.f. skulle vara grymt tråkig om den var dålig.

Ja just det, kan ju nämna att jag är skadad i foten för tillfället. En liten olycka som hände på tävlingen förra helgen. :/ får se hur snabbt det läker. Det har iaf blivit mkt bättre sen när jag först skadade den :P

Nu ska jag gå o lägga mej, hejsvejs // Anna

RSS 2.0