HEM

Nu är det LOV!!!! :D och jag ska hem i helgen!!! Fast först ska jag sitta i invägningen och hjälpa till tillsammans med Becka. Och sen ska jag göra PROV! Trodde att man kanske skulle slippa sånt nu när det ärlov, men icke sa nicke.... HÖGSKOLEprovet imorrn då! Är väldigt nervös infö det, fast jag hoppas ju såkart att det gårbra :)

Hem blir det alltså imorron kväll


LYCKA TILL TILL FRIDA SOM SKA PÅ VM NU I HELGEN!!!! BREAK A LEG


Holland avklarat!










Lite bilder från förra helgen, en när jag håller på att bli kastad av en holländska och de andra 2när jag själv kastar :)

Hyfsat resultat, jag kom tvåa i Emmen (första tävlingen) och etta i Alkmaar ( andra tävlingen)

Det gick även bra för de flesta andra, precis som det gjorde på j-swop!

Bilderna är tagna från judo vos hemsida. Den nedersta bilden är jag och sofie och det var den bilden som var framsidan till albumet som de hade gjort på hemsidan ;) haha

Holland

ja, nu drar det iväg utomlands till holland med Judogymnasiet. :D Kanonkul, fyra av fem toast. eller vad det nu heter.

Nej men seriöst , det kommer att bli superskoj. NÄSTAN alla ska med, alla utom Amanda och Frida. Buss i fler timmar är ju förståssganska drygt men det får man utstå ;) kul på samma gång på ett kontsigt vis.

Två tävlingar blir det totalt i träskornas och tulpanernas land. Första i Emmen och andra i stande Alkmaar. Btw så är Elin här också och praktiserer så hon ska såklart med tilll holland

nu ska jag börja packa ;)

Hemma igen!

Ja, då sitter jag här ute i skogen igen då. Det var ju inte längesen sist, men då var det endast ett kort besök här hemma och det ska det bli den här gången också. Åker egentligen bara hem för att vara med och döma/hjälpa till på DM.

Sprang som nämt Lindesjön runt idag och det gick ju ganska bra. Eller ja, jag kom ju efter både Frida, Katie, Peter och en norrman, och jag skulle säkert kommit efter många fler om jag inte hade börja springa innan de andra. Springa är helt enkelt inte min gren, det bara är så och jag tror inte att det går att ändra på. Tur att det inte är den sortens sport som jag tävlar i då!

Var in till Öret med en en massa folk fråg JG, eftersom vi skulle prata med en snubbe från SISU om vårt projektarbete. Det gick bra och han verkade kunna hjälpa till med en massa saker som vi kanske behöver. Resten av tiden i Örebro sprang jag med Becka, Amanda och Frida genom vad jag tror var alla skoaffärer som finns där! Becka och Amanda (speciellt Becka) har någon sorts skomani ;) hehe

Sen vandrade jag bort till busshållsplatsen och var faktiskt duktig och räknade matte hela vägen hem :)

Nu ska jag gå ner och spela Röd Skägg med min syster och min pappa... ;D



Borta bra men Hemma bäst

Löpning suger

ja det gör det, det är verklligen pest med löpning. Särskilt när det är klockan halv 7 på morgonen! Vill inte, vill inte, vill inte! Sen när man är alldeles slut och ser förjävlig ut, ja, då kan det ju i alla fall inte bli värre. Men jodå, det går visst att fixa, varför inte lägga in fotograferingen direkt efteråt? kanonbra idé hörrni! Menmen, det var nära att jag slapp, för jag har körlektionstid klockan halv 9 och fotot är klockan 8. Så jag sa till peter att jag inte kunde vara med på fotot, men det var inte en godkänd orsak.

Jag drar hem till Värmland nu i helgen också :D riktigt nice! orsaken att jag åker hem är DM. Jag ska inte vara med och tävla, men jag ska kanske hjälpa till med att döma. Sen får jag se om det blir något mer, antagligen inte, men det är skönt att komma hem lite, komma ifrån, för det är så himla mycket i skolan nu. Har både matteprov och biologiprov nästa vecka.




Brist på bider, saknar 14





Allt blir det man gör det till

torsdag

oh shit, ville verkligen inte gå upp nör mobilalarmet ringde. Så därför gjorde jag inte det heller. Ganska skönt att ha den möjligheten att bara sätta på snoozen. Man skulle nog kunna säga att jag är snoozarnas okrönte mästare! Det är så himla skönt att bara kunna somna om och gå upp 45 min senare!

Det blir halv nio bussen in till Linde. Där inne blir det träna med en gång innan jag ger mig i kast med vanliga skolan, som ju är ett måste. Slutar kl 4 idag. Blä. För övrigt lär det nog bli en hel del matte idag också.

nu går bussen snart och jag måse packa mina saker :O

onsdag

Sitter hemma hos Becka nu och egentligen är det ju torsdag nu eftersom att klocka är över tolv. Upp tidigt imorrn ska man också! Men  vi har färgat håret, jag har fått ilagt blonda slingor och beck har tonat sitt hår mörkare.

Hela resten av dagen idag har jag bara pluggat matte. Hm det är drygt om något. Har ju matteprov nästa vecka och ligger typ en sådar 14 sidor efter! men vafan jag får väl plugga lite hemma i helgen. Vet inte vad man ska göra när man hamnar så långt efter i ett ämne, brukar ju lixom inte göra dt, speciellt inte i matte :P men what tha heck nån gång måste ju vara den första. Vet ju att jag borde klara det iaf.

Imorgon blir det upp tidigt för att träna i skolan! Jobbigt, men vad ska man göra... man vill ju ändå bli bättre ;D nu ska jag dra hem o lägga mig. Måste försök hålla dygnsrytmen, eller hur? KÖRT!


RSS 2.0