lördag

idag gick jag upp klockan 8 för att äta frulle. :) Lite tidigt att gå upp på en lördag, kan tyckas, men det är full fart i judohallen pch träningen började klockan 9. 1,5 timmars pass och ganska skönt första pass.      Förresten pinsamt att jag glömde mitt bälte, eller jag vet inte om jag glömde det eller om något tog det i hallen. :/   sen bar det av hemmåt för att äta spagetti med köttfärssås. Sov typ en timma också .:P hehe.

sen hade vi ett två timmarspass framför oss. Jooobbigt :P men jag, Becka och Frida gick till hallen (halv 3). långt pass så att säga. menmen. Nu sitter jag här och Elin gick för en stund sen. Kul att träffa henne igen ^^, Det var ju ett tag sen.

Film ikväll! Det blir harry potter och den flammande bägeren ( tror jag).

Bye / Anna

läger på g

Ja, som de flesta i judosverige vet, så är det läger nu i helgen i frövis dojo. Det kommer att bli ett riktigt bra läger skulle jag tro (riksrandori wtf). Kommer dock bli sjuuuuuukt mycket folk, det är ju trevligt, men såå stor hall har inte frövi.... :P

morgodagen: tvätta (?), äta frukost med Carro, skolan, hem sen och slappa till halv 7 då börjar första träningen. skönt att inte ha morronträning imorrn btw. :) (kalla mej latom duvill)




                 *-..-*-..-*Stolt medlem*-..-*-..-*


natti, någon Anna(n)

HOSPITALOOO

idag var jag in till sjukhuset men det var inte för att jag gjort illa mig, utan det var Becka som fått en rejäl streckning i underarmen/handen. Vi satt iaf på sjukhusen mellan halv 9 och kvart över 11. Seeeeeegt. mkt väntetider. Tyckar synd om Becka att det händer nu, när det inte är så lång tid kvar till sm och allt :/


menmen, gissa vem som får sköta diskenn ett tag framöver ? ja, med Becka helt handikappad i höger arm .. :P

Igår lagade vi (jag, Carro och Becka) mat. Det blev wok med nudlar, mycket gott !! sen drog vi över till Frida och såg på "jorden runt på 80 dagar" med jackie chan. Carro och Becka blev helt förälskade i den snubben som var uppfinnare. Vi har då inte riktigt samma smak för killar kan jag ju säga!

nu ska jag dra till träningen .... // Anna pannan

brunt - snart svart (mayby)

Ja, nu har jag haft mitt bruna bälte i över 4 år. Det har alltid varit mej troget och aldrig vänsterprasslat med någon annan. Men snart är det dags att byta ut det mot en ny färg (förhoppningsvis). Jag och min trogna vän Becka ska nämligen träna kata på onsdagsträningen, inför graderingen till det svarta bältet. Hoppas nu bara att det kommer att gå bra :S men det är det bara att hoppas på :)

Det kommer att bli en egen JG-gradering för enbart judogymnasiet. Det är väldigt skönt ! Det är troligen Peter Martin som kommer att kolla på våra graderingar.

                                  <3

god natt, Anna

Btw. så håller dom på att ta bort judorummet ! ! :/
vi ska ju få ett nytt, dock mycket mindre.


:P

Fick reda på at vi skulle ha skriskor på idrotten när vi redan var inne skolan. Hade inga grejjer med mej för att åka skriskor, Ganska dygt, med taknke på att de senaste två gångerna vi haft gympa så trodde jag vi skulle åka skriskor, och hade med mej grejjer. Men fick väl åka i min vanliga kläder. Det var riktigt roligt iaf ! mitt lag förlorade ju tyvärr på "leken" som vi hade, menmen man kan ju inte vinna jämt... haha:P  efter idrotten hade vi hjärngympa, dvs. matte. ganska segt med all cosinus, sinus och tangens och skit, men det får väl gå. ;P


jag och Becka roade oss med attta kort på matten =) hehe


tvättar

Håller på att tvätta, behövligt och skönt att få lite rena grejjer . :) hoppas bara att den ena maskinen inte läggger av som den brukar göra. :/

Var hos carro igår och såg på film, Aquamarine. Inte så jättebra kanske, typisk amerikansk. menmen den slutade lyckligt och sjöjungfrun slapp gifta sig med en bläckfisk. (låter ganska mysko) .

Idag kommer Becka hem, vi ska laga wook, för det är vi kungar på! :D
nu måste jag ner och kolla tvätten  också.


aroebics idag också :)mhaha

skola på en lördag?

Ja, det känns nästan som att det skulle vara skola idag. Har bl.a. två labbrapporter i kemi som jag tänkt skriva idag och så har vi biologiläxa som måste göras. men den tar inte så lång tid. :)


Imorron kommer denna person tillbaka från Borlänge. trevlans :) Film imorron : Dödligt vapen 3.


nu blir det plugg... kram

friday

började dagen med att åka fem i 6 bussen till morgonträningen. Det var hinderbana idag, och jag kände att det inte gick så bra förkyld/dålig kondition. :P men jag överlevde, vilket kan tyckas vara tur.

Öret idag med Frida. :) Hittade lite saker faktiskt. :) Bl.a. en kofta (MQ), ett linne(MQ) och ett par shorts (intersport). aerobics på söndag... hehe ;)


nu bliire mat i magen :)
pusshej

sovmorron

hade sovmorron idag. Dock ringde carro flera gånger på morgonen, så att jag inte riktigt kunde sova ordentligt. menmen allt kan inte riktigt bli som man tänkt sig. Carro missade ju bussen pga en mössa som hon hade här hos mig och Becka. så kan det gå. så hennes morgon var ju inte heller perfekt. :P

två lektioner var allt jag hae in skolan, ingenting som var så jätteansträngade vill säga. Becka var duktig och sattt och pluggade till spectaxin kom. good girl! ;) höll praktiskt taget på att dö på specen idag! Nina och Frida har uppfunnit en mördarbana! shit, inte att leka med.

jag och Frida tränade på nossov idag också btw. :) blev riktigt bra tillslut.

morgonpromenad imorrn? kankse... om jag orkar xD

Nu är det sängen som gäller,,, kram

Sagan om ringen

Maraton igår då! kom upp lite sent idag på grund av det. ;) Det var jag, Nina, Mårten, Frida, Viktor, Becka och Joel som nördade. Vi började ungefär vid 10 och såg första filmen. Sen gick vi och handlade lite mat, jag köpte en STOR baugette. och mätt blev jag också :P sen tittade vi på andra filmen, saga om de två tornen. Då var alla lite lagom trötta, så för att vi skulle vakna till lite så drog vi till judohallen och spelade lite fotboll. vi körde killarna mot tjejjerna och lagen var jag, Becka, nina och Frida mot Viktor, Christian och Fagerhill. och gissa vilka som vann... ;) Jag, Frida och Nina körde lite
volter när de andra gick in till gymet.



Back to Joels place och vi satte igågn att se den sista filmen vid 9. Den är ju 4 timmar och en kvart så... Sista delan av filmen satt vi typ och snackade igenom :P menmen.. Vi får väl ha starwars maraton ngn gång oxå... :)

Nu ska jag plugga lite :/ måste göras ...

hejsvejs Anna

Singstar!

Idag så sjöng vi singstar, igen! ;) väldigt populärt just nu, men det är väl inte så konstigt. Det är ju så KUL! ja, det började iaf med att Mårten ville käka tacos. Vi samlade ihop ett hungrigt gäng bestående av Mårten, jag, Nina, Viktor, Frida, Philip och Joel. Dessutom kom Rebecka hem lite senare, så hon var också med och hade trevligt. ;) Gott blev det också! :D käkade och sen gick Nina och Viktor och hämtade singstar.

Och så satte vi fart och sjöng ABBA-låtar. take a chanse, take a chuck-a-chans chans. ;) Hehe  menmen det blev till sist så att Mårten hamnade vid min keyboard och spelade nästan hela kvällen. Duktig blev han också, nästan lika bra som jag...;) hehe


"HÖHÖ" det får vi göra om ;)

och så var det ju faktiskt så att mitt lag vann :) hehe


imorron blir det maraton, alltså filmmaraton. Sagan om ringen... fotboll också..? :)

godnatt, kram Anna


RSS 2.0