Julafton!

Nu är dagen alla väntat på kommen! ÄNTLIGEN JULAFTON!!





GOD JUL!!!! :D

















Pepparkakor

Julafton är i morgon och alla julklappar är inköpta, för min del iaf. riktigt sköönt. Tycker synd om alla som måste in i julrushen nu i sista minuten. Det är ganska frustrerande när man märker att det man tänkt köpa till någon inte finns kvar längre. Det har man varit med om några gånger, men inte iår ;)

det har gått väldigt snabbt sista tiden faktiskt. Det känns inte som att det ska vara julafton imorgon, jamenar vart är snöööön?!? :(     Ja, inte hemma hos mej iaf .  Hoppas bara på att den hinner komma tills imorron. :)

så vad gjorde jag igår? först stan med mamma och handlade de sista klapparna. Och sen bar det av hemåt till papparkaksbakning med Josse. :) åhh gott blev det !! Efter lite julbak känner an att den stora dagen börjar närma sig iaf ;)

 


Nu ska jag gå och vara social med min familj :)
pusshej


julklappar

ska in till stan idag och köpa lite julklappar, de känns som man köper hur många som helst men ändå har jag massa kvar :/ :P Det blir svårt att hitta till de sista...

ikväll blir det pepparkaksbakning med Josse! :D Naaaajs!! hihi

men du ska jag gå o äta frulle. :)

kramkram Anna

home sweet home!

Sitter nu hemma på rummet, eller ja egetligen Johans rum eftersom han inte har kommit hem än och min kära lillasyster har tagit mitt rum. :/ men mamma lovade att jag skulle få vardagsrummet när Johan  kom hem, haha , naaajs :D

Shoppning med mammsen idag då! Fick lite juklappar handlade och även en tröja till mej :D Bonus blev att jag fick gå på gratis bio också ! Elsa ville nämligen se Lassemajas detektivbyrå  vilken halnldar om två barndetektiver ( kanske har du sett lassemaja som julkalender? ). menmen rolig barnfilm , men skulle hellre velat se på madagaskar. imorrn kanske? :D

Umgicks mej Josefine senare på dagen. Vi satt och nördade sönder bonnespel på datorn ;D haha. Känner också att jag blev sögen på att fiska nu när jag är hemma, men det får ju vänta tills sommaren, palla pimpla. :Pmy fish! :Dbild från i somras :) fina fisken direkt från sjön !


home

hejhej, sitter i en swebus påväg hem till värmland :) ska hem och fira jul o nyår med familjen. har inte köpt så många julklappar än, men det hinns väl med! påtal om julklappar så fick jag o becka en klapp tillsammans igår. innetofflor för gäster och en varsin triss! ;) tack frida!

så vad skajag hitta på hemma då? jag kommer ju till karlstad vid tolv nu idag så! :D Varför inte gå påstan ett tag ;D hehe

By the way min lillasyster gick lucia förra helgen:) 

   



puss&kram Anna

siiingstar

ja, idag, (eller snarare igår, eftersom klockan har slagit över på en ny dag ;)) så hade vi en syperrolig spelkväll med JG. först samlades vi och spelade fotboll, sedan bar de av till pizzerian för att tjocka upp oss lite. ;P sen tillbak till judohallen för att spela tv-spel. AsKUL! Fanns och välja bland fotboll, ishockey, singstar och några andra spel också. :P

På singstar så körde jag bl.a. roger pontare med basröst, allt som saknades var fjädrarna ;P haha sen körde vi i lag också, resultatet blev att tjejjerna vann!! (såklart)
men ska sova nu nattinatti

Tävlingen

Nu i helgen var det som sagt Lag-SM för seniorer. Frövi ställde upp med ett tjejjlag och ett killag. De lånade in mej som tävlande för klubblaget i -63. ;) Vårt lag bestod av Amy, (jag ofc) , Becka (uchimata bruwden ;D) och Jessica.  Vi förlorade första matchen mot göteborg :( men fick sedan gå en spännande match mot varberg också! Hehe skulle få en gratis match då de inte hade någon i -63 .. men så blev INTE fallet.. tack vare NINA som totallurade både mej och Becka..  en stentuff match mot Emelie var att vänta. jag vart helt paff! Men vi vann över Varberg med nöd och näppe, tack för god match! :D Semifinal mot SPIF förlorade med 15 -20 i poäng. Nästa är tar vi er! ;)

 Brons Blev våran placerning, :)

Ett Stort grattis till killarna i frövi som även de kom på pallen, ett silver.

...och nina du ska få igen ;)

ska sova nu
Nattinatti :)

Lag-sm

Lag-sm nu i helgen! :) hoppas att det går bra för oss. Är inlånad till frövi då min klubb inte har tillräckligt med tjejjer för att skapa ett eget lag. :P menmen imorrn ska vi sopa mattan med de andra ! ;) det är iaf klart att det blir två grupper imorrn, vi hade Varberg och västra i våran grupp.

wish us luck! (we need it!)  ;)

RSS 2.0